Tuesday, November 6, 2012

Bukan Takut, Cuma Tak Berani..


Kesian kat Abah kene sembelih ayam sorang2~
Ada anak yang tak berani nak tolong...hu~
Tangkap gambar ni pon sambil tutup mata..


Yes, I Did It




Thanks Allah, Thanks Mom And Dad, Thanks To All For The Precious Moment In My Life.

Wednesday, September 19, 2012

Konvokesyen USM Ke-46

Jemputan untuk menghadiri majlis konvokesyen saya pada hari Sabtu, 22 Semtember 2012... Semoga kehadiran kalian memeriahkan suasana..

Tuesday, July 24, 2012

Giveaway : Saya Nak Kad Raya



Dua tiga kucing berlari,
Mana nak sama kucing melompat,
Puas sudah tercari-cari,
Ini saja pantun yang kudapat.
Kalau ada makanan lebihan, 
Boleh diberi jiran tetangga,
Kalaulah ada harapan,
Boleh saya dapat kad raya...# perasan...hahaha~

Saturday, May 26, 2012

Wad Gila


Kesian dak Fiza nie...
Bilik kne tampal jadi wad gila dgn kawan2~
adesshhh...
budak-budak...
Dah tu bilik siap ada door bell lagi...
Dasyat...dasyat..

Saturday, May 19, 2012

Sudah Kontot

Pensil kontot...Igt dulu masa kecik2 ukur pensil, klau dah pendek dr jari kelingking terus simpan sebab takut benda tak elok terjadi...huhu~

Food Hunter : Restoran Kapitan, Queensbay

yummy...Roti Naan Tandoori..

Today have a lunch with my friend, Lynna..
We lunch at Restoran Kapitan, Queensbay..
I take Roti Naan tandoori and ice lemon and Lynna choose Nasi Baryani Claypot and ice tea..
The price, not very expansive and not very cheap..
So, come and try it because there are another special menus like Chicken Milani, Kashmir Naun Set, Fish Irane Set and so on..

Tuesday, May 15, 2012

Food Hunter : Soup House

 
Soup House Muar... Kat sini ada macam-macam jenis sup...Sup ayam ada,sup kambing, sup ekor,sup tulang...semua ni boleh dimakan dengan nasi putih or cicah ngn roti perancis...yummy..!!

Tuesday, May 1, 2012

Monday, April 30, 2012

Realiti Mahasiswa..

Berdasarkan gambar korang buat la conclusion sendiri..
actually rasa hampir 80% tentang gambar tu sama dengan realiti mahasiswa masa nie..
 Apa-apa pn think positif..

tatata

Friday, April 13, 2012

Food Hunter : Mari Makan Sate...



Makan sate di Bukit Gambir, Ledang Johor... Ada pelbagai jenis sate seperti sate ayam, daging, perut, kambing dan arnab... Yummy..

Thursday, April 5, 2012

Suatu Ketika Dulu

Dikala bosan, kami main lukis2...
Inilah hasil kerja dalam kelas TITAS...

Ni tuan punya blog yg lukis..

 Ni Lynna lukis
 
 Ni Lynna lukis gak

 Ni Rinie Lukis...


Sekian...

Sunday, April 1, 2012

LaNgKaWi GiVeAwAy By DuNiAKeBaHaGiAaNKu

Terjumpa Giveaway nie...
Nak men'join'kan diri...
Mana tau bernasib baik...


syarat-syarat penyertaan

1.jomler join ga nie dengan jayanyer - Done
2.letakler pic di atas tue dlm entry korg -Done
3.watler entry semestinyer - Sila baca di bawah.. haha2~
4.kalu baik jadiler follower bonda ok..... - Done Bonda...ecece
5.akhir sekali korg antoler entry korg tue dkt comment bonda di bawah nie yerk....... - Ok.

w0oo...punyalah teruja nak join giveaway nie..
kot2 la dapat ikut pi Langkawi..kuang2~
Sekali rupanya Bonda nak bagi buah hati   tangan dr Langkawi..

Ni dia
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

hadiah-hadiah yang bakal dimenangi

sebanyak 5 pemenang akan dipilih........


pemenang pertama-brg dr langkawi+topup rm5

pemenang kedua-brg dr langkawi+topup rm5

pemenang ke3-ke5- brg dari langkawi


so apa tunggu lagi mailer join

bermula 06/03/2012-13/04/2012


P/S : Dpt hadiah bg pemenang no. 3-5 pon ok gak...sbb saya guna postpaid tak pakai topup2 nie....lalalala~

My Birthday..30 Mac 2012



Happy Birthday to Me.
Thank You So Much My Dear Friends.

 

Thursday, March 29, 2012

Contest: Blog Yang Simple


J0m join contest nie..
Memandangkan iols terasa blog iols simple, so iols pon menjoinkan diri la...

 Syarat-syarat Contest :
  1. Buat 1 entry yang bertajuk "Contest: Blog Yang Simple" dan tampalkan banner dekat atas dalam entry tu.
  2. Klik sini dulu "Tekan" "Sini"
  3. Tag kan sekurang kurangnya 3 rakan blogger korang.
  4. Siap semua linkkan entry yang korang buat tu dekat comment entry ni. 
iols nak tag :
Raidah
Nadia
Ziema

Done...
Tu je yang iols kne buat.
uols pon boleh je mengjoinkan diri..

Nie ada noted dari penganjur contest :

Note blogger: Hanya seorang pemenang yang akan dipilih berdasarkan blog yang simple & akan di edit blognya full editing, blognya akan di lawa lawakan dan sape yg nk blognya di comelkan lagi bolehlah join contest ni ok..


SEGMEN NASZ : JOM KENAL BLOGGER



Jom join SEGMEN NASZ : JOM KENAL BLOGGER

Kne jawab soalan mudah yer.

 A. Nama Penuh Saya?



Nurul Nadia Binti Mohd Nor


B. Nama Panggilan Saya?

Nadia


C. Sejak Bila Saya Berblogging?

Sejak Februari 2008

D. Url Blog Saya?

 http://fotomemoriku.blogspot.com/

Ok...done..

Monday, March 19, 2012