Thursday, March 29, 2012

Contest: Blog Yang Simple


J0m join contest nie..
Memandangkan iols terasa blog iols simple, so iols pon menjoinkan diri la...

 Syarat-syarat Contest :
  1. Buat 1 entry yang bertajuk "Contest: Blog Yang Simple" dan tampalkan banner dekat atas dalam entry tu.
  2. Klik sini dulu "Tekan" "Sini"
  3. Tag kan sekurang kurangnya 3 rakan blogger korang.
  4. Siap semua linkkan entry yang korang buat tu dekat comment entry ni. 
iols nak tag :
Raidah
Nadia
Ziema

Done...
Tu je yang iols kne buat.
uols pon boleh je mengjoinkan diri..

Nie ada noted dari penganjur contest :

Note blogger: Hanya seorang pemenang yang akan dipilih berdasarkan blog yang simple & akan di edit blognya full editing, blognya akan di lawa lawakan dan sape yg nk blognya di comelkan lagi bolehlah join contest ni ok..


SEGMEN NASZ : JOM KENAL BLOGGER



Jom join SEGMEN NASZ : JOM KENAL BLOGGER

Kne jawab soalan mudah yer.

 A. Nama Penuh Saya?



Nurul Nadia Binti Mohd Nor


B. Nama Panggilan Saya?

Nadia


C. Sejak Bila Saya Berblogging?

Sejak Februari 2008

D. Url Blog Saya?

 http://fotomemoriku.blogspot.com/

Ok...done..

Monday, March 19, 2012

Thursday, March 1, 2012

Gagak...

Nah ambil gagak Queensbay...
Kat Penang nie terlampau banyak gagak...
aiyakkk...



#camera phone je#